19 juni
13.00 – 17.00 UURLogo-initiatievenfonds
KINDERKLAPSTOELCONCERTbolleblaastedjetoet
Met o.a. het Koekoekskoor (kinderen van obs de Koekoek), open podium, acts voor kinderen zoals het komische duo Bolle en Tedje uit Rotterdam, een optreden van de sambaband De Bommelero’s, schmink, springkussen, koffie, thee, ranja, koeken en een verrassing.

26 juni
11:30-12:20
Band Zonder Verblijfsvergunning
Band zonder Verblijfsvergunnin
Zullen ze komen? Ze hebben geen vergunning. Maar toch. Muziek door mensen die van huis en haard verdreven zijn. En die willen ook muziek maken: Muziek verbindt!
www.facebook.com/BandZonderVerblijfsvergunning/

 

3 juli
 11:30-12:20
The Junctionthe junction
Adembenemende a capella zang van de fine fleur van de Nederlandse conservatoria. Deze vocal group, bestaande uit drie vrouwen en twee heren wordt al internationaal tot de groten der aarde gerekend. Hun eerste album behaalde meerdere prijzen. 
www.thejunctionofficial.com

21 augustus 
11.30-12:20

Siebe Palmen

Siebe Palmen (1989) is theaterzanger/liedschrijver van Nederlandstalige luisterliedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Hij zet je aan het denken en laat je vergeten tegelijk.  
www.siebepalmen.nl

 

 

28 augustus 
11:30-12:20
The Lasses
the lasses

Na het succes van O’DREAMS vorig jaar meldde The Lasses zich. Derhalve, wederom gaan we richting de herfst met een Iers gevoel.
 https://thelasses.bandcamp.com/

 

4 sep
 11:30-12:20

Big Band Balance
big band balance

Een terugkomer. De geweldige klanken van deze Big band waren twee seizoenen geleden zeer aangenaam, dus ze komen terug voor een fantastische afsluiter. 
http://www.bigbandbalance.nl/