Zondag 18 juni - 13.00 – 17.00 

Kinderklapstoelconcert

Met dit jaar clown Arno Huibers met een prachtige muzikale voorstelling, het Koekoekskoor komt weer zingen, de kinderen van Touchee Dance Company geven een show en een workshop, er is een open podium voor jong talent uit de buurt, schmink, springkussen, koffie, thee, ranja, koek en ijs. Kortom: we gaan er weer een groot feest van maken!

Bekijk hier een filmpje van Clown Arno

 

Zondag 25 juni - 11:30-12:20

Rogier Pelgrim

Deze fantastische zanger, bekend van het tv-programma de beste singer/songwriter heeft net zijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’ uit! Hoe toepasselijk dat hij weer komt spelen in de Vogelenbuurt.

www.rogierpelgrim.nl

Bekijk hier een filmpje van Rogier Pelgrim

 

 

Zondag 2 juli - 11:30-12:20

Big band Balance

Vorig jaar zouden ze al komen spelen, maar door slecht weer hebben we het toen moeten afblazen. Duimen dat we dit jaar wel weer jazz op het plein kunnen horen! www.bigbandbalance.nl

 

 

Zondag 20 augustus - 11.30-12:20

Siebe Palmen

Siebe Palmen (1989) is theaterzanger/liedschrijver van Nederlandstalige luisterliedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Hij zet je aan het denken en laat je vergeten tegelijk. www.siebepalmen.nl 

Bekijk hier een filmpje van Siebe bij Tijd voor max

 

 

Zondag 27 augustus - 11:30-12:20

Jan Henk de Groot 

Wereldberoemd in Groningen maar op deze dag verdwaald in Utrecht. Doe je ogen dicht en luister mee naar Folk- en bluegrassliedjes in het Gronings. 

http://janhenkdegroot.nl/

Bekijk hier een clip van Jan Henk

 

 

 

Zondag 3 september - 11:30-12:20

Zumba 

Brazzziliaanse zzzang en muzzziek op een zzzwoele nazzzomerse zzzondagmorgen op het Koekoeksplein verzzzorgd door Zzzumba! Komt allen luisteren en dans mee! Ook voor de kinderen hebben we iets leuks in petto. Zumba zingt onder leiding van Ines Leijen en wordt begeleid door percussionist Annes Diemont en gitarist André de Zwart.
www.braziliaans-koor-zumba.nl

Bekijk hier een filmpje van Zumba