Zondag 19 juni
11:30-12:20

Selectie Kunstbende Utrecht 2022

Deelnemers van de voorronde Utrecht die onlangs in de grote zaal van de Stadsschouwburg stonden, presenteren zich op het Klapstoelconcert! Met o.a. de singer/songwriters Eline, Hugo, Mart, Jet en (buurtgenoot) Linde.

Bezoek de website van Kunstbende

Zondag 26 juni
13.00 – 17.00 UUR

KINDERKLAPSTOELCONCERT  

Buurtgenoot Jasper Smit speelt het programma: Ik heb een heel vies woord geleerd dat rijmt op stoep! Kleinkunst & cabaret voor kinderen en voor volwassenen. Jasper won het Utrechts Cabaret Festival en was finalist van Cameretten.

Verder zijn er natuurlijk het Koekoekskoor, het Open Podium voor jong talent uit de buurt.

13.00: Start met optreden van het Koekoekskoor
14.30: Show van Jasper Smit
16.00: Open Podium

Als vanouds verandert het hele plein in een groot spektakel. Met schmink, springkussen, een opblaas-stormbaan, koffie, thee, ranja, koek, ijs, tosti's, poffertjes.

We gaan er weer een groot feest van maken! 

Kijk alvast even op de website van Jasper Smit.

Zondag 3 juli
11.30-12:20

Akoestisch muziektrio De Nijlpaarden

Waar tegenwoordig vaak beukende, bombastische, soms oorverdovende muziek vaak overheerst, brengen dit trio muzikanten een verademend tegengeluid. Zij brengen de romantiek, vanzelfsprekendheid en ambachtelijkheid van muziek terug naar de kern. Met een contrabas, trekzak, accordeon, gitaar, ukelele, saxofoon, neusfluit en meerstemmige samenzang, maken de Nijlpaarden van ieder moment een speciaal gebeuren…

Bezoek de website van de Nijlpaarden om te genieten van hun muziek.

Zondag 21 augustus
11:30-12:20

Caroline in ’t Veld & band

Met haar warme stem en haar accordeon neemt kleinkunstenaar Caroline in’t Veld je mee op reis. In een uurtje van Brazilië naar Schotland, Japan en zelfs Uganda? Op het Koekoeksplein gebeurt het als Caroline en haar band de prachtige akoestische instrumenten oppakken. Doe je ogen dicht en kom mee! 

 

Alvast genieten? Bekijk hier een filmpje van Caroline in het Veld

 

Zondag 28 augustus
11.30 – 12.20 UUR

Marble Waves

Indie-folkband uit Utrecht en Amsterdam met pop- en Americana-invloeden. Het eigen werk van de band kenmerkt zich door poëtische teksten, dromerig gitaarspel en meerstemmige zang. Behalve ‘plugged’ optredens speelt de band ook in volledig akoestische huiskamer/kampvuur-opstelling. Marble Waves zijn singer/songwriter Eveline Armina Haverlag, gitarist Frank Geerlings en Merel van 't Hooft, drummer Rutger Louwerse en bassiste Amé Staal.

Check de website van Marble Waves.

Zondag 4 september
11:30-12:20

Farland

FarLand is een folk & bluegrasstrio met jack van Asdonk, Ron parelvet Smith en Marijke Rutten. Het repertoire bestaat uit eigen werk en covers. Naast traditionele bluegrass ook melancholieke filmische stukken, Keltische klanken en poppy liedjes. De blik is gericht op wijde horizonten, op zoek naar het verre land van roots, verlies en verlangen.