Zondag 23 juni
11:30 – 12:20

Wereld Orkest De Noorooster

Al meer dan 25 jaar wereldmuziek in Utrecht Noord-Oost. Muziek uit alle windstreken, van vrolijke klezmer en swingende Oost-Europse ritmes tot zwoele Latin klanken. Hout- en koperblazers, strijkers,toetsen en percussie nemen je mee op een muzikale reis!

www.noorooster.com


Zondag 30 juni
13.00 – 17.00 UUR

KINDERKLAPSTOELCONCERT 

Met dit jaar: Wietske Vogels met het programma De grote Hula show. Een spectaculaire circusact met hoelahoeps en jij mag het daarna ook proberen. Verder natuurlijk het Koekoekskoor, het Open Podium voor jong talent uit de buurt, schmink, springkussen, koffie, thee, ranja, koek, ijs, broodjes, poffertjes. Kortom: we gaan er weer een groot feest van maken! 

Bekijk hier de website van Wietske Vogels


Zondag 7 juli
11:30-12:20

Salsa De Hoy

Als je nog niet in vakantiestemming was, krijg je van de aanstekelijke salsa, merengue en chachacha van Salsa de Hoy zeker de zon in je bol!

Meer info over deze salsaband
Zondag 25 augustus
11.30-12:20

Hamid

Deze virtuoze gitarist en mondharmonicaspeler met Iraanse roots laat muziek uit het Midden-Oosten, India en Amerikaanse blues samensmelten. Neem plaats op je klapstoel en ga mee op reis.

Kijk hier alvast op de website van Hamid


Zondag 1 september
11:30-12:20

Bjorn van Roze

Deze Utrechts singer/songwriter achter de piano met band komt naar het Koekoeksplein. Kom luisteren naar sterke Nederlandstalige liedjes met een randje blues.

Bekijk hier de website van Bjorn


Zondag 8 september
11:30-12:20

Sproet

Sproet is een vijfkoppige band bestaande uit jonge, ambitieuze muzikanten uit Utrecht en omstreken die aan het conservatorium studeren of dat van plan zijn te gaan doen. Ze spelen covers en eigen werk.

Bekijk hier de band op insta